Μαθητές ΓΕΛ Θάσου: «Αν θεωρείται φασισμός να αγαπάς την χώρα σου τότε δεχόμαστε τον όρο» (βίντεο)

Α/θμια & Β/θμια
Μαθητές ΓΕΛ Θάσου: «Αν θεωρείται φασισμός να αγαπάς την χώρα σου τότε δεχόμαστε τον όρο»

«Αν θεωρείται φασισμός να αγαπάς την χώρα σου τότε δεχόμαστε τον όρο».

Την δική τους απάντηση, έδωσαν οι μαθητές του ΓΕΛ Θάσου, για τις καταλήψεις των σχολείων με αφορμή την συμφωνία των Πρεσπών. Δηλώνουν ότι δεν συμμετέχουν σε καμία κομματική οργάνωση, δεν επηρεάζονται από κανένα πολιτικό κόμμα και αν και όλοι τους θεωρούν ως «πρόβατα»  χωρίς πολιτική άποψη και λογική, αγωνίσθηκαν, κάνοντας συμβολική κατάληψη του σχολείου τους για ένα και μοναδικό λόγο. «Η Μακεδονία είναι μόνο μία και Ελληνική».

Απαντώντας δε στις κατηγορίες της Αριστεράς και ειδικότερα της Κυβέρνησης, δια του κου Γαβρόγλου, υπουργού Παιδείας, ότι όσοι έκαναν τις καταλήψεις των σχολείων είναι φασιστικής νοοτροπίας, δηλώνουν ότι «Αν θεωρείται φασισμός να αγαπάς την χώρα σου τότε δεχόμαστε τον όρο».

Σχόλιο Vukentra: Φαίνεται ότι η βιασύνη αρχικά του κου Γαβρόγλου, καθ’ύλη αρμόδιου υπουργού και στην συνέχεια όλης της Κυβέρνησης να «ρίξουν» όλο το βάρος των σχολικών καταλήψεων στην ακροδεξιά, χαρακτηρίζοντας συλλήβδην όλους τους έφηβους που συμμετείχαν σ’ αυτές ως φασιστικής νοοτροπίας, οδηγεί  τους 17ρηδες που θα αποτελέσουν κρίσιμη μάζα ψηφοφόρων στις επερχόμενες εκλογές, σε άλλες πολιτικές πολιτείες, μακριά απ’ τον στόχο του ΣΥΡΙΖΑ, που πόνταρε στην έμφυτη νεανική επαναστατικότητα και εφηβική αμφισβήτηση  του κατεστημένου που διακρίνει αυτή τη γενιά, προκειμένου να τους προσεταιριστεί ψηφοθηρικά. Εξ ιδίων λοιπόν η φάκα…

Vukentra.com

Tagged