Σκατόψυχοι ραγιάδες

ΠΑ-Απόψεις

Όσο και αν βασανίζεσαι στην απέραντη χαβούζα, πού σύγχρονη Ελλάδα την λένε κατ’ ευφημισμόν προφανώς, αλλά είναι ουσιαστικά αποικία Γκραικυλία, δεν μπορείς να πιστέψεις, σου φαίνεται άνω ποταμών, ότι τα απολειφάδια του αρχαίου κόσμου,δεν είναι μόνο «λεκές της ιστορίας» -όπως γράφω σε ανέκδοτο ποίημα- ραγιάδες και δοσίλογοι αλλά και κατέχουν το παγκόσμιο ρεκόρ ως σκατόψυχα παράσιτα! Ό,τι δεν μπορούν, δεν θέλουν να κατακτήσουν με αγώνες και θυσίες το προσάπτουν ως αρνητικό, κουσούρι και όνειδος, ως «καλά να πάθουν», σε λαούς, που το παλεύουν με χίλιες δυο αντιξοότητες. Πρωτίστως τ’ αγαθά της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας, της δημοκρατίας, της πάλης κατά του Ιμπεριαλισμού, ως πραγματικότητα είτε ως δυνατότητα. Η ολέθρια λογική του αφού εγώ δεν θέλω ή δεν μπορώ να έχω κατσίκα, να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα για να μάθει να μη βγάζει γλώσσα στου κόσμου τους δυνάστες. Πώς κατάντησε λαός, που αγωνίστηκε για τα μεγάλα ιδανικά της ανθρωπότητας, οικοδόμησε έναν από τους μεγάλους, διαχρονικούς πολιτισμούς κι είναι πια ζωντόβολο σε λήθαργο! Εξακόσια χρόνια σκλαβιάς, 400στους Τούρκους και 200 σε Ευρωπαίους κι Αμερικάνους κυλάνε στο αίμα του, έχουν στιγματίσει ανεπανόρθωτα τα γονίδιά του.

του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Πλείστα όσα φρικιαστικά παραδείγματα, κυρίως με άξονα την γείτονα Τουρκία και εσχάτως την μακρινή Βενεζουέλα. Γιατί παλεύετε, όπως και όσο παλεύετε, εναντίον του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού; Να μείνετε, όπως και εμείς, στης υποτέλειας τον βόθρο! Γιατί δεν ακούτε τους νταβατζήδες λήσταρχους της γης; Να λέτε: Σφάξε με αγά μου (μπάρμπα Σαμ) ν’ αγιάσω! Λύσσαξαν οι Γκραικύλοι, δια του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, ν’ αποτρέψουν κατ’ εντολή ξένων αφεντικών την Τουρκία να αγοράσει ρωσικούς πυραύλους S-400. Τους έπιασε πιλάλα, «δεν κρύβει η πουτάνα την χαρά»: Η Δύση, οι Η.Π.Α. θα τιμωρήσουν την Τουρκία, δεν θα δώσουν μαχητικά αεροσκάφη F-35! Σκληρό πλήγμα ετοιμάζει ο Τραμπ στην Άγκυρα! Το Δ΄ Γερμανικό Ράιχ (συγγνώμη, η Ευρωπαϊκή Ένωση) έκλεισε την πόρτα στην Τουρκία! Τέτοιες παπαρολογίες έχουν σουξέ στην Γκραικυλία. Κρυφός πόθος; Οι Ιμπεριαλιστές θα τιμωρήσουν την Τουρκία και θα παίξουν την Γκραικυλία, ως αναγκαστική λύση!

Πόσες «Μικρασιατικές Καταστροφές» πρέπει να γίνουν ακόμα, πόσες αιματηρές επεμβάσεις (1946-1949, δήθεν εμφύλιος πόλεμος), πόσα Κυπριακά θέλουν για να καταλάβουν στην Γκραικυλία ότι όσο είναι είλωτες ξένων νταβατζήδων, θα χύνουν άδικα το αίμα στου κόσμου τις αναστατώσεις! Τί άλλο να πάθουν για να χωνέψουν το παίγνιο στην παγκόσμια σκακιέρα; Πότε θα πάρουν πρέφα πώς χειρίζονται όχι μόνο οι Αμερικάνοι, αλλά κι άλλες υπερδυνάμεις μια σοβαρή, ανεξάρτητη περιφερειακή δύναμη και ένα «αθλιέστερο προτεκτοράτο»; Για τον όχλο της Γκραικυλίας λέω, όχι για την εγχώρια συμμορία των πολιτικών. Όλοι αυτοί είναι πράκτορες των ξένων αφεντικών και κάνουν καλά την δουλειά τους. Όποιος δεν είναι, δεν προάγεται στην επετηρίδα του ραγιαδισμού, δεν χρίζεται θαλαμοφύλακας Γκραικυλίας!

Η Τουρκία ανέκαθεν, αλλά ιδιαιτέρως τα 15 τελευταία χρόνια αποδίδεται σε ένα άκρως επικίνδυνο παιχνίδι ισορροπιών, που για την ώρα της βγαίνει. Μπορεί αύριο να την πατήσει, αν και πιστεύω ότι έχει διπλωματικό τσαγανό και θα βρίσκει πάντα με συμβιβασμούς τον δρόμο της. Η μανούβρα ή η σύγκρουση για τα F-35 και τους S-400 φαίνεται ότι περνά σε κρίσιμη φάση. Μπράβο στην Τουρκία, που θέλει ν’ ακολουθεί δικό της δρόμο! Μακάρι να την σπάσει χοντρά στον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό! Θα είναι θετικό βήμα για τους αγωνιζόμενους λαούς κι άσε τους ραγιάδες να αυνανίζονται με βλακώδη αντιτουρκική ρητορική. Η Αθήνα-σημαδιακά με πρώτη φορά φαιοροζέ «αριστερά»-αντί να σταθεί στο πλευρό της Τουρκίας με το ν’ ακολουθεί δικό της παράλληλο δρόμο τσαμπουκά, αντί ρε αδελφέ, να δείχνει έστω για τα μάτια του κόσμου αντιμπεριαλιστική αλληλεγγύη, που λαός-όχλος τολμά ή προσπαθεί να αγοράσει όπλα, που επιθυμεί, γίνεται λυσσασμένο μαντρόσκυλο των Αμερικάνων, να επωφεληθεί από την τιμωρία της Άγκυρας! Μια ζωή θα περιμένει.

Παρεμπιπτόντως, γιατί, ηλίθιοι πολιτικάντηδες, ηττήθηκε ο Ερντογάν χάνοντας τρεις μεγάλους δήμους της χώρας του στις αυτοδιοικητικές εκλογές; Την φθορά της εξουσίας δεν την υπολογίζεται; Μετά από 25 χρόνια στο πολιτικό κουρμπέτι είναι πρώτος σε εθνικό επίπεδο. Μετά από τόσο μεγάλο εξωτερικό πόλεμο (και εσωτερικό) ύστερα από τόση γεωπολιτική βαβούρα στην ευρύτατη Μ. Ανατολή κρατά γερά, παίζει με αξιώσεις το παιχνίδι της περιφερειακής δύναμης. Ξεχάσατε, κομματάρχες στην Γκραικυλία, τις βαρύγδουπες και συνήθεις δηλώσεις σας «άλλο δημοτικές και άλλο εθνικές εκλογές»; Είμαι σίγουρος ότι θα… τις θυμηθείτε, θα τις αναμασήσετε στις 17 Μαΐου τρέχοντος έτους! Φυσικά βρίσκεται στην δύση το άστρο Ερντογάν! Νισάφι πια! Το θέμα είναι ότι ακόμα κρατάει! Και επειδή είσαστε παντελώς άμυαλοι, σας ενημερώνω ότι το τουρκικό πολιτικό σύστημα ετοιμάζει 3-4 ικανούς επίδοξους διαδόχους του Ερντογάν! Σας λέει τίποτα το όνομα Εκρέμ Ιμάμογλου; Ξεχνάτε ότι από την Πόλη ξεκίνησε ο Ερντογάν; Μια επιτυχημένη συνταγή πάντα είναι σε πρώτη ζήτηση.

Εκεί, που νοιώθω απέραντη σιχασιά είναι η χυδαιολογία για την Βενεζουέλα! Ρε, τους κόβουν ηλεκτρικό και νερό οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, τους έχουν εμπάργκο σε τρόφιμα και φάρμακα, έριξαν ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο στα τάρταρα τις τιμές του πετρελαίου να γονατίσουν η Ρωσία και κυρίως η Βενεζουέλα, τους βάλανε έναν πληρωμένο χαφιέ και πράκτορανα παριστάνει τον δοτό πρόεδρο, ρε όλα τα έσοδα από το πετρέλαιο δεν πάνε πλέον στα ταμεία στο Καράκας αλλά στις τσέπες αποστατών… Πολύπαθος λαός λάμπει ζωηρά στο αγωνιστικό στερέωμα κόντρα στους παγκόσμιους λύκους και ύαινες, προτιμά να πεθαίνει της πείνας για να μένει ανεξάρτητος και ελεύθερος και η αποικία Γκραικυλία συντάσσεται αναφανδόν με τους βασανιστές του, με τους φονιάδες του! Τί περιμένεις από γερμανοτσολιάδες ραγιάδες, από το ηλίθιο, διεφθαρμένο, πολλαπλώς δια της οθόνης ψεκασμένο όχλο της Γκραικυλίας;

Τους έπιασε αβάσταχτος πόνος, δεν μπορούν να συνεχίσουν τον λήθαργό, αν έχει η Βενεζουέλα δημοκρατία! Όταν ζουν έξι αιώνες υπό καθεστώς αφόρητης σκλαβιάς, ξενοκίνητου φασισμού! Τουλάχιστον στην Βενεζουέλα είναι ελεύθεροι, ανεξάρτητοι και όχι αποικία! Για όσο ακόμα παραμένουν! Γιατί ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και άλλα δυτικά σκουλήκια δεν θα ησυχάσουν ποτέ αν δεν ρίξουν τα έτσι κι αλλιώς προβληματικά δημοκρατικά (σε σχέση με την δυτική βαρβαρότητα) καθεστώτα στην Κούβα, στην Βενεζουέλα και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής, που την θεωρούν τσιφλίκι τους! Α! να μην το ξεχάσω! Η υπόθεση Βενεζουέλα έγινε αφορμή να ντεμπουτάρουν καινούριοι πρακτορίσκοι των Αμερικάνων στην Γκραικυλία. Μιλάμε για εγχώρια φυντάνια, λαλίστατα… πιπίνια,που παίρνουν απευθείας γραμμή από την CIA και την εκλαϊκεύουν πάραυτα!

Δεν έχετε δει ακόμα τί σας περιμένει, δεν φαντάζεστε τις θύελλες, που έρχονται στην περιοχή μας. Όχι εσείς άθλια πρακτοράκια, που το παίζεται δήθεν πολιτικοί και δημοσιογράφοι! Το επαναλαμβάνω: Εσείς κάνετε την δουλειά, που σας αναθέτουν τα αφεντικά σας και άξιος ο μισθός! Κακοπληρωμένοι πλέον, αλλά ας όψεται η μεγάλη και παρατεταμένη κρίση του Καπιταλισμού και η έλλειψη αξιόμαχης και μαζικής επαναστατικής δράσης στην γη! Για τον ηλίθιο όχλο μιλώ, που κοιμάται και σας ανέχεται, προπαντός τα ξένα αφεντικά σας! Σαν γυρίζει πλευρό, ονειρεύεται τιμωρίες για τους αγωνιζόμενους κατά του Ιμπεριαλισμού. Πολυπόθητο άλλοθι επειδή ο ίδιος είναι κοτούλα ξεπουπουλιασμένη!

10 Απριλίου 2019

Πηγή: mousapolytropos.gr

Tagged

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *